Wilson till 2013

Bild till nyheten Wilson till 2013
Danny Wilson slutförde idag sin övergång från Rangers till Liverpool efter att ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen. 18-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.

Wilson slog igenom förra säsongen och blev utsedd både till årets unga spelare i Skottland av både SFA och Football Writers. Enligt Rangers betalar Liverpool £2M och övergången kan bli värd upp till £5M beroende på antal matcher han spelar för klubben.

Kort tid efter att han signerat kontraktet, anlände han i LFC TV´s nya studio för sin första intervju.

"Det är en härlig känsla att skriva på för Liverpool. Oavsett var du går, så känner alla till Liverpool FC och jag är väldigt glad över att vara här.

"Det här är en stor utmaning för mig. Detta är en av de största ligorna i världen och jag kommer att spela mot några av världens största lag.

"Eftersom jag kommer från Skottland, så kommer folk kanske att säga att jag inte är redo för detta. Det är dock en utmaning jag vill anta och det är anledningen till att jag är här.

"Alla känner till klubbens historia med 18 ligatitlar.

"Det var inget svårt beslut att komma hit. Liverpool är inte ett lag som kommer efter det varje dag, så jag kan inte vänta på att komma igång.

"Det fanns andra klubbar som är med i Champions League som var intresserade av mig, men så fort Liverpool visade intresse för mig så fanns det bara ett lag jag ville gå till."

Vi hälsar Danny välkommen till Liverpoool FC!

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer