Intressant start...

Bild till nyheten Intressant start...
På grund av semester är mina uppdateringar sporadiska eftersom sommarkåken ligger i radioskugga, internetskugga... Ja, whateverskugga utom solskugga.

Det lilla jag har kunnat följa med vad som händer är ändå positivt.

Roy verkar ha tagit tag i saker på en gång. Att han inser hur viktigt det är att behålla Gerrard och och Torres (som hade Liverpoolhalsduk på sig under firandet av VM-Guldet) är kanske självklart, men att han så solklart visar att han på inget sätt tänker förse andra lag med toppspelare bara för att det har varit skakigt i Liverpool är positivt.

Insua lämnar och jag är lite kluven. Visserligen anser jag att han inte tagit nästa steg på den så lovande vägen mot solid vänsterbacksstarter och att det med detta i bakhuvudet är klokt att casha in, men samtidigt finns potentialen fortfarande där eftersom han är så ung. Men med Fabio borta behöver vi en vänsterback också.

Joe Cole kan vara på väg in och det är en bra spelare som kan komplettera Gerrard på mittfältet.

Andra spelare verkar få en andra chans och återigen är jag kluven. Rieras första säsong visade mycket lovande men förra ville jag bara gråta över, särskilt när han gick ut och klagade i pressen.

Mycket mer händer men jag är nöjd. Jag hade förväntat mig mycket mer turbulens under Silly Season men hittills rullar det på ganska bra.

Jag ser med spänning fram emot de kommande veckorna.

YNWA!

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer