Nemeth hoppas på en chans

Bild till nyheten Nemeth hoppas på en chans
Anfallaren Krisztian Nemeth är tillbaka i Liverpool efter utlåning en säsong till AEK Athen. Nu hoppas han få visa vad han går för i Liverpool.

AEK Athen ser gärna att Nemeth kommer på lån ytterligare en säsong, medan klubbar i Italien och Tyskland också har ögonen på 21-åringen.

Hans agent Tibor Pataky säger till Echo att Nemeth hoppas få visa vad han går för i Liverpool, men att man över kommer att överväga utlåning.

"Krisztian har en väldigt tydligt uppfattning, han vill stanna i Liverpool och hans önskan är att bli en framgångsrik Liverpool spelare, om Liverpool är villiga att ge honom chansen att kämpa för en plats.

"I nuläget är han tillbaka på Melwood, arbetar hårt och ser framåt. Om han känner att han får en chans att kämpa om en plats i förstalaget, så kommer han att göra allt för att ta den. Om inte, så är han beredd att lånas ut kanske en halv säsong till en annan klubb."

Nemeth gjorde tre mål på 17 matcher för AEK Athen förra säsongen. Enligt Pataky kommer hans framtid och eventuell utlåning att avgöras av Liverpool.

"Det har inte förekommit några diskussioner med Roy Hodgson än, men vi känner till en hel del om managerns filosofi genom Zoltan Gera.

"Men först är det upp till Liverpool att besluta om Krisztians framtid.

"Han har fullt förtroende för klubben. Om de vill att han ska återvända till AEK, så kommer vi att överväga det. Om de vill att han går till någon av de italienska klubbar som visar intresse, så kommer vi att överväga det.

"Han tror givetvis på sin egen förmåga, samtidigt som han är realistisk. Om Liverpool säger att han kan kämpa om en plats i förstalaget, så kommer han att göra det. Om inte, så kommer han att respektera deras beslut."

Nemeth har även hunnit debutera i det ungerska A-landslaget och han hoppas kunna kämpa om en plats i truppen till EM 2012-kvalmatcherna.

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer