Liverpool intresserar inte Deschamps

Bild till nyheten Liverpool intresserar inte Deschamps
Marseilles manager Didier Deschamps har de senaste dagarna dykt upp som en av favoriterna till managerjobbet i Liverpool. Idag meddelar Deschamps att han önskar förlänga sitt kontrakt med Marseille istället.

Liverpool är inne på 24 dagen utan manager och det ser ut att kunna dröja ytterligare en tid innan klubben utser vem som ska ta över efter Rafa Benitez.

Didier Deschamps har de senaste dagarna dykt upp som en outsider, en ung manager som redan vunnit italienska Serie B och franska ligan med Marseille.

41-åringen har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Marseille och lyckades den gångna säsongen leda den franska klubben till sin första ligatitel sedan 1993.

Marseilles president Jean-Claude Dassier berättar: "Det stämmer att Liverpools VD Christian Purslow ringde mig i torsdags morse. Han pratar väldigt bra franska och är väldigt vänlig.

"Jag förväntade mig ett samtal från honom, eftersom jag hört talas om Liverpool intresse för Didier. Han frågade mig om tillstånd för att träffa Didier och agenten Jean-Pierre Bernes.

"Jag svarade att jag aldrig skulle förbjuda någon från att träffas. Jag indikerade samtidigt på ett vänligt sätt att det inte fanns den minsta chans att han skulle få ta vår manager. Inte ens i sina drömmar."

Deschamps själv verkar också nöjd med att stanna på Stade Velodrome.

"Jag trivs i Marseille. Jag är inte här endast för ett år. En manager måste vara i laget långsiktigt och det är min önskan."

Källa: Sky Sports

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer