Carra: Vi har alla gjort misstag

Bild till nyheten Carra: Vi har alla gjort misstag
Scouseduon Jamie Carragher och Steven Gerrard var snabba med att försvara målvakten Robert Green efter att hans misstag kostade England segern mot USA i lördags.

Gerrard gav sitt land en drömstart genom att göra mål efter fyra minuter men hans jobb var ogjort när West Hams målvakt Green fumlade in en boll från Clint Dempsey i mål.

Carragher sa: ”Man känner med Robert Green. Vi har alla spelat fotboll länge. Vi har alla gjort stora misstag. Varenda en på plan har gjort ett liknande misstag.”

”Alla vet vad han går igenom. Vi kommer alla att stötta honom eftersom det är en sak för laget.”

Resultatet kommer att sätta press på Fabio Capellos manskap inför fredagens match mot Ageriet – men Carragher hävdar att det inte finns någon anledning till panik än.

”Jag anser inte att vi har kommit till det stadiet än”, sa han. ”Om nästa resultat inte går vår väg, då kommer det att vara lite större press på oss inför den sista matchen.”

”Ett oavgjort resultat är ingen katastrof i första matchen. Självklart vill man vinna men det är mycket viktigt att inte förlora också. Vi skulle ha velat ha de tre poängen men den första matchen i en fotbollsturnering är alltid mycket svår.”

”Det har visat sig förr och kommer att visa sig igen. Det är fortfarande två matcher kvar att spela. Det var ingen avgörande match. Vi spelar gruppspel och målet är att gå vidare genom att vara bland de två bästa.”

Lagkaptenen Gerrard har också några tröstens ord för sin lagkamrat Green.

”Det var en sådan där udda grej, jag tycker inte att man kan kritisera målvakten”, sa Gerrard. ”Det har pratats om bollen och det är svårt.”

”Rob kommer att lära sig utav det här och han kanske kommer att göra en viktig räddning som kommer att vinna matchen åt oss. Vi står alla bakom honom. Det var en chock och det tog oss ett tag att komma över det.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer