Coady: Jag hoppas framgången hjälper oss

Bild till nyheten Coady: Jag hoppas framgången hjälper oss
Conor Coady, kapten för både Liverpool u-18 och England u-17, beskriver känslan att få lyfta Englands första pokal på nästan två årtionden.

England tog sin största framgång på ungdomsnivå sedan EM för u-18 1993, då med spelare som Robbie Fowler, Paul Scholes och Sol Campbell.

Conor Coady fick som lagkapten lyfta EM-pokalen för England, efter att laget lyckats vända 0-1 underläge till 2-1 seger i finalen mot Spanien.

Scouser Coady beskriver sina känslor att vinna mästerskapet och lyfta upp pokalen i luften.

"Jag är bara helnöjd att allt gick som det gjorde.

"I slutet sprang jag bort mot avbytarbänken och gled på mina knän och sen fick jag fullt med lagkamrater över mig och kunde inte andas.

"Det var helt otroligt. Jag kan inte tro att vi har gjort det. Det var overkligt att lyfta pokalen. Det är allt som jag har drömt om och jag är så stolt att ha lyckats med det.

"Jag gick upp och jag skadade hand med folk och killen gav med pokalen. Min enda tanke var att ´Se till att få upp den i luften´ så jag gav den en kyss och sträckte bara upp den i luften.

"Jag stortrivdes varje minut av den här turneringen och få vara kapten för det här laget dessutom. Jag är verkligen glad.

"Det har varit en stor erfarenhet för oss alla och jag tror att det kommer att hjälpa oss som spelare framöver."

Coady debuterade i slutet av säsongen i reservlaget och manager John McMahon har redan gett antydningar om att han kommer att finnas med i planerna för reserverna nästa säsong.

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer