Oavgjort mot Hull

Bild till nyheten Oavgjort mot Hull

Liverpool spelade i den sista matchen för säsongen 09/10 oavgjort borta mot Hull på KC Stadium. Det var den sista matchen med Carlsberg på matchtröjan, det danska ölbryggeriet som haft en plats på den röda tröjan sedan 1992.

Det var en jämn match med två lag som skapade en hel del, de två bästa målchanserna kom från Liverpool. I den första halvleken sköt Alberto Aquilani i ribban och på stopptid i den andra halvleken träffade Steven Gerrard stolpen. Med lite mindre än två minuter från slutet fick 16-årige Jack Robinson debutera för klubben och blev den yngsta spelaren genom tiderna att få göra det.

Pepe Reina fick hålla nollan, men det gjorde även Chelseas Petr Cech som för övrigt vann ligan efter att hans lag vunnit med 8-0 mot Wigan, det betyder att Reina och Cech får dela på priset eftersom båda skrapade ihop 16 nollor i årets Premier League.

Vi i matchrapportsteamet vill tacka för denna säsong som har varit. Håll utkik här på startsidan under de kommande veckorna då de flesta träningsmatcherna kommer släppas, även i mitten av sommaren kommer ligaspelet för kommande säsong. I slutet av juli kommer Liverpool få kvala in till Europa League, mer detaljer om det och övriga matcher kommer så fort som det är möjligt.

Fullständig matchrapport kommer senare, vi ska även försöka få tag i höjdpunkter från matchen som kommer postas i denna nyhet.

Tack för denna säsong,
Joackim Lundberg, Daniel Wiklund, Peter Linhem, Jens Andersson & Jörgen Gustafsson.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer