Jamie vill stanna i Liverpool

Bild till nyheten Jamie vill stanna i Liverpool
Jamie Carragher vill binda sin framtid till Liverpool - trots att det skrivits om motsatsen i media.

Liverpools vicekapten citerades i mars i tidningarna som att han hade sagt att han var beredd att lämna klubben om han inte blev erbjuden ett nytt kontrakt för klubben.

Carragher hävdar bestämt att det är hans önskan att avsluta sin karriär med Liverpool och upprepar att han inte vill spela i ett annat lag.

”Jag har pratat med managern om det och vi har enats om att det är bättre om vi pratar om det igen i början av nästa säsong”, sa 32-åringen. ”Det var en intervju med en tidning och rubriken blev lite vilseledande eftersom den handlade om att jag skulle förbereda mig för att lämna Liverpool.”

”Vad jag verkligen sa var att om Liverpool inte ville ha mig så skulle jag bli tvungen att skriva på för någon annan eftersom jag inte hade något val."

”Jag vill inte dra mig tillbaka än. Jag inser att man i min ålder bara kan ta beslut en säsong i taget. Men jag vill avsluta min karriär i Liverpool. Jag vill inte spela för någon annan."

Det är väl känt att Carragher gärna vill pröva på tränarrollen när den dagen kommer då han måste lägga ifrån sig fotbollsskorna. Men mittbacken medger att han helst inte vill träna akademin.

”Jag har klarat Uefas basnivå i tränarutbildningen och jag funderar på att ta den avancerade nivån på Lilleshall i sommar”, förklarade han.

”Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra när jag har slutat, men jag gör detta för att förbereda mig och se om jag tycker om det.”

”Om jag skulle börja som tränare måste det bli på seniornivå. Jag är passionerad när det gäller fotboll och allt jag vill är att vinna. Jag är inte precis den sortens person som har tålamod nog för att utveckla ungdomarna på akademin.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer