Carra kan se Reina med kaptensbindeln

Bild till nyheten Carra kan se Reina med kaptensbindeln
Liverpools vice-kapten Jamie Carragher tycker att Jose Pepe Reina har de kvalitéer som behövs för att leda Liverpool FC. Mittbacken ser gärna att Reina får bära kaptensbindeln någon gång i framtiden.

Det är i en intervju med LFC Weekly som Carra framhåller Pepe Reina som en framtida kapten för Liverpool FC. Pepe som nyss skrev på ett nytt kontrakt för Liverpool som kommer hålla honom på Merseyside till 2016.

Vår nr. 23 menar att det finns ett par naturliga ledare i laget som skulle kunna axla rollen som kapten när han själv och Steven Gerrard inte längre finns kvar i klubben.

“Jag skojade med honom att det är för att ingen annan vill ha honom som han får stanna här i sex år!

“Allvarligt talat, var jag väldigt överraskad över att han inte kom med i ‘PFA Team of the Year’ för han har varit otrolig hela vägen för oss.”

Carra, som själv får äran att leda laget när Steven Gerrard inte deltaga menar att Liverpool i Javier Mascherano har ytterligare en spelare som uppträder som en naturlig ledare.

“I alla lag, behöver man fyra eller fem ledare och Pepe har blivit en av dem nu. Som lokala killar, faller jag och Stevie i den fållan också, sen har vi Mascherano.

“Även om man inte ser så många målvakter som kaptener, tror jag att om Pepe fortfarande är här i fem eller sex är och om Mascherano skriver på sitt kontrakt, en av de två kan bli kapten.”

Källa: liverpoolfc.tv, goal.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer