Stevie om Chelsea

Bild till nyheten Stevie om Chelsea
Steven Gerrard insisterar på att Liverpool kommer att göra sitt yttersta för att avsluta säsongen på Anfield med en vinst över Chelsea i eftermiddag.

Lagkaptenen är helt på det klara med att en seger kan ge Manchester United en fördel i titelracet men medger att hans sätt att tänka är att vinna varje match han spelar.

”Mina enda tankar om Chelseamatchen är att vinna den”, sa Gerrard. ”Vi är skyldiga våra supporters att försöka avsluta säsongen med två vinster. Jag vet att det har varit mycket spekulationer i media om att vi skulle lägga oss och göra Chelsea en tjänst. Det kommer inte att hända.”

“När man spelar för Liverpool och har den röda tröjan på sig ger man alltid allt man har för att vinna. Jag kan förstå att fansen pratar om det eftersom jag är också ett fan. Men vi är professionella och vi har fostrats med en vinnarmentalitet i Liverpool FC.”

”Det betyder att varje gång man går ut på plan, oavsett om det är en träningsmatch eller en Champions Leaguematch så är alltid attityden att vinna.”

”Vi vill ta tre poäng från Chelsea och Hull City och sedan kan förhoppningsvis ett mirakel göra att vi kan krångla oss in i topp fyra.”

Man kan lugnt säga att Liverpool och Chelsea känner till varandra ganska väl efter alla gånger de mötts i olika tävlingssammanhang den senaste tiden. Trots att Gerrard har stor respekt för Carlo Ancelotti och hans lag hävdar han att Liverpool inte fruktar dem.

”Chelsea är ett mycket starkt lag och det blir alltid mycket tuffa matcher när vi möter dem”, tillade han. ”De har fantastiska spelare, inte bara i förstaelvan utan i hela truppen. De har samlat ihop en mycket kraftfull trupp och tabellen ljuger inte.”

”De ligger i toppen på sina meriter så vi måste ge dem heder och respekt. Vi vet att en tuff match väntar oss och vi har haft några rejält tuffa dueller med dem de senaste fem eller sex åren, så de vet att de kan förvänta sig en mycket tuff match också."

”Vi ger oss aldrig in i en match med rädsla för motståndarna. Det handlar bara om oss, vad vi gör och att bara plocka hem de tre poängen.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer