Lee: Fansen förtjänar en vinst

Bild till nyheten Lee: Fansen förtjänar en vinst
Sammy Lee vet att Liverpoolspelarna kommer att göra sitt allra yttersta mot Chelsea för att ge supportrarna något att hurra för som tack för deras otroliga stöd den här säsongen.

Liverpool spelar sin sista hemmamach i Premier League för säsongen 2009-10 på söndag och den assisterande managern hävdar bestämt att deras enda intention kommer att vara att vinna matchen och att spelarna kommer att ge allt de har för att hålla liv i hoppet om en plats i topp fyra.

”Chelsea är en mycket svår motståndare och vi vet vilken tuff match det kommer att bli, men vi måste ge allt vi har och försöka få maximalt antal poäng från våra två sista matcher”, sa han.

”I fotboll får man alltid ytterligare en chans och vi har ännu en match nu där vi kan göra en bra prestation för våra fans som har varit magnifika hela säsongen. Det är verkligen viktigt att vi visar de här supportrarna vår tacksamhet för deras stöd. De förtjänar all vår respekt och vi måste ge 100 procent i varje match."

”Vi vet vårt jobb och vi vet att vi måste göra det. Vi kan inte förlita oss på någon annan och vi måste se till att vi går ut där på söndag på ett professionellt sätt och fixar de tre poängen.”

”Chelsea är mycket starka och disciplinerade. De håller genomgående hög kvalitet i laget vilket bevisas av själva faktumet att de gjorde elva mål förra veckan, men förhoppningsvis brände de ut sig själva!"

Lee pratade också om sin respekt för Chelseas italienske manager Carlo Ancelotti, som hoppas kamma hem titeln i sin första säsong i England.

”Jag har stor respekt för varje manager som är på toppnivå och allra främst Carlo Ancelotti”, sa Lee. ”Han har gjort ett fantastiskt jobb i Chelsea och jag känner inget annat än den största beundran för Carlo.”

Positivt för Rafael Benitez på söndag är att Maxi Rodriguez är tillbaka med ett högt självförtroende efter att ha gjort sitt första mål för klubben i förra helgens 4-0 vinst mot Burnley.

”Maxi har varit en fantastisk värvning för klubben”, tillade Lee. ”Han har en enormt bra personlighet och ett positivt inflytande i omklädningsrummet. Att ha honom tillbaka är ett lyft för oss. Han kommer att ge oss massor av kvalitet och friska ben.”

”Han har jobbat mycket hårt sedan han kom hit. Han har varit väldigt fokuserad och är mycket professionell i sin attityd.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer