Storseger för u-18 mot Leeds

Bild till nyheten Storseger för u-18 mot Leeds
Liverpools u-18 lag har toppat formen under våren och idag blev det övertygande 4-0 hemma mot Leeds United. Tom Ince blev tvåmålsskytt, medan Michael Ngoo och Conor Coady satte var sitt mål.

Efter en högst ojämn säsong för Rodolfo Borells lag, där man blandat och gett resultatmässigt så har laget nu nio raka matcher utan förlust. Senaste förlusten kom i februari mot Watford i FA Youth Cup.

Hemmalaget tog ledningen efter 18 minuter. John Flanagan hittade Tony Silva på högersidan på mittfältet, portugisen vände runt och tog sig förbi sig försvare och fick till ett avslut som Leeds målvakt Ryan Jones bara kunde styra fram till Michael Ngoo som lätt kunde rulla in 1-0.

Efter en halvtimme var det dags för 2-0. Andre Wisdom hittade fram med bollen till Tom Ince som avslutade med att sätta bollen i mål bakom Jones.

Liverpool dominerade första halvlek och Leeds var nog glada att gå in till halvtidsvilan med enbart två mål bakåt.

Tio minuter in på andra halvlek drogs Conor Coady (bilden) ned i straffområdet. Han tog själv straffen och rullade in 3-0.

Nye supertalangen Raheem Sterling fick en dryg halvtimme och han visade prov på sin klass när han spektakulärt tog sig förbi två motståndare och sköt ett skott precis över ribban.

Islänningen Kristjan Gauti Emilsson fick även han hoppa in och var vid två tillfällen nära att komma med i målprotokollet innan Tom Ince med fyra minuter kvar avslutade med en magnifik avslutning fram till 4-0.