Carra: Säsongen kan bli en succé

Bild till nyheten Carra: Säsongen kan bli en succé
Jamie Carragher hävdar idag att framgång i Europa League kommer att försäkra att den här säsongen blir ihågkommen av de rätta skälen i år framöver.

Liverpool måste hämta in ett underläge mot Atletico Madrid på torsdag kväll för att säkra en plats i finalen och Carragher är säker på att en vinst i Hamburg nästa månad kommer att se till att folk glömmer svårigheterna i årets Premier League.

”Folk ser tillbaka på 2005 och allt de kan minnas nu är att det var ett fantastiskt år eftersom vi vann Champions League”, sa Carragher. ”De har glömt att vi inte spelade så bra i ligan den säsongen och inte avslutade i topp fyra.”

”Vi fick mycket kritik under den säsongen men historien kommer alltid att döma en beroende på om man vinner troféer.”

”Nuförtiden kan man kvalificera sig för Champions League och inte vinna en pokal och folk kommer att säga att man haft en bra säsong. Ändå frågar folk om vi anser att det här är en bra säsong om vi vinner Europa League.”

”Jag anser att om man vinner en trofé är det en bra säsong. Det finns inte hur många tävlingar som helst som alla klubbar kan vinna så om man vinner en medalj har man gjort bra ifrån sig.”

”De två bästa Liverpoollag som jag någonsin spelat i var 2002 års lag och förra årets lag. Vi kom nära i liga men vann inga pokaler.”

”2002 års lag var troligen till och med starkare än laget som vi vann trippeln med 2001, men om jag får välja vinner jag alltid hellre en tävling.”

”Jag kommer inte i slutet av min karriär se tillbaka och nostalgiskt tänka på den gången då vi fick 86 poäng i ligan. Jag kommer att minnas finalerna vi lyckades vinna."

”Det är därför jag så desperat vill se till att vi når en till den här gången.”

”Vad andra än säger så är det en stor Europatrofé som står på spel.”

”Liverpool har gjort sig ett namn i Europa och det kommer att hålla vårt rykte vid liv och vår förmåga att skapa historia och vinna tävlingen igen.”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer