Benitez vill ha £60m

Bild till nyheten Benitez vill ha £60m
Nästa vecka kommer Rafael Benitez ha sitt första möte med Liverpools nya ordförande Martin Broughton. En utav de viktigaste sakerna på agendan är huruvida Benitez kommer få tillräckligt med pengar för nya spelare.

När nya investerare nu närmar sig Anfield är det många omkring klubben som spänt väntar på vad som komma skall. Förhoppningarna om en stabilare grund för klubben och ett ekonomiskt mer gynnsamt läge är stora.

Nästa vecka kommer manager Rafael Benitez träffa Liverpools nya ordförande Martin Broughton för första gången.  De båda kommer då b.la diskutera hur mycket pengar Benitez kommer att ha tillgång till under det kommande tranferfönstret.

Det sägs att Benitez kommer att önska £60m till sin “transferkitty” för att kunna spendera detta på tre till fyra spelare.

Benitez hade följande att säga om det kommande mötet:

“Jag skulle ha mött honom (Broughton) denna veckan. Jag vet inte om hans agenda. Jag har tillräckligt med saker att göra när det kommer till fotbollen men vi kommer att diskutera allting.

“Jag kommer att prata om spelare. Vi var så nära förra säsongen att vi vet att detta året kan vi göra bättre ifrån oss och vi behöver tre eller fyra spelare.

“Jamie Carragher har pratat om tre eller fyra och Fernando Torres har pratat om fyra eller fem.

“Vi behöver förbättra oss med dessa spelare. Efter det kan vi prata om priserna på marknaden men vi har en ny ordförande och vi kan diskutera allt.”

Källa: goal.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer