AEK vill förlänga med Nemeth

Bild till nyheten AEK vill förlänga med Nemeth
AEK Athen hoppas kunna övertyga Liverpool om att förlänga lånet med den ungerske anfallaren Krisztian Nemeth ytterligare en säsong.

Trots skadeproblem, har 21-åringen imponerat under sin tid i Grekland och klubben hoppas kunna fortsätta att dra nytta av honom nästa säsong.

Nemeth har bara spelat 12 matcher för AEK Athen, som parkerar på fjärde plats i den grekiska ligan och har gjort tre mål.

AEK´s nye president Stavros Adamidis förväntas till Merseyside på tisdag i nästa vecka för att försöka säkra upp Nemeth för nästa säsong.

Liverpool värvade den grekiske backen Sotirios Kyrgiakos från AEK för £2M förra sommaren och Adamidis vill gärna bygga vidare på samarbetet mellan klubbarna.

Han kommer även att undersöka om det finns fler spelare på gränsen till Liverpools förstalag som kan dra nytta av spel i Grekland.

Nemeth önskar förstalagsfotboll och är glad att göra det som Liverpool önskar.

"Jag har kontrakt med Liverpool, så AEK måste prata med klubben.

"Om klubbarna når en överenskommelse, så kommer jag att förhandla med AEK och besluta hur jag vill göra. Det viktigaste för mig är att få spela.

"Den nya presidenten har berättat för mig att han vill behålla mig i AEK och det är anledningen till att han reser till Liverpool.

"Jag trivs bra i Athen, men klubbarna måste förhandla och komma överens om ett avtal."

Rafa Benitez får därmed ta ställning till om han anser att det är gynnsamt för spelarens utveckling med ytterligare en säsong i Grekland eller om han är redo att utmana om en plats i laget på Anfield.

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer