Fernando Torres ska vila i fem dagar

Bild till nyheten Fernando Torres ska vila i fem dagar
Fernando Torres ska vila i fem dagar men tros vara tillbaka till matchen mot Atletico Madrid.

Fernando Torres kommer förhoppningsvis att kunna spela i nästa veckas Europa League semifinal mot sin forna klubb Atletico Madrid.

Spanjoren missade söndagens likamatch mot Fullham och har varit i Barcelona för att undersöka samma knä som höll honom borta från spel i Januari månad. Man fruktar att det är samma skada som han slagit upp igen och det skulle innebära att han missar Liverpool samtliga resterande matcher.

Hur som helst har den ryktbare Dr. Ramon Cugan, som tidigare har hjälp Torres med hans knäproblem ansett att det bästa vore om Torres tog en längre vila.

Dr. Cugat säger, "Problemet är inte allvarligt men han behöver vila för att undvika mer skada på knät som han opererade i Januari.

"Men under normala förutsättningar skulle han kunna vara redo för spel redan nästa vecka, beroende på hur det artar sig.

"Beslutet är upp till Liverpools medicinska personal och deras manager."

Liverpool spelar inte nästa match förän på måndagskväll mot West Ham och Torres hoppas att få vara inblandad i drabbningen på något sätt för att stärka sin form inför semifinalen.

Han missade både Champions League matcherna mot sin moderklubb Atletico hösten 2008 och en källa närma honom säger, "Detta är en special match och han är vill väldigt gärna spela den."

Källa: Liverpool Daily Post

 

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer