Benitez om de skadade spelarna

Bild till nyheten Benitez om de skadade spelarna
Rafael Bentiez har uppdaterat om läget hos de skadade spelarna.

“Han har problem med sitt knä. Han kommer att träffa en specialist och vi väntar på nyheter.

“Vi vet inte ännu. Det beror på vad specialisten säger imorgon (idag). Han har haft ett problem förut och vi försöker skydda honom.”

Det var vad Rafael Benitez hade att säga om statusen på Fernando Torres knäskada. Som nämnt i tidigare artikel är det den Barcelonabaserande läkaren Ramon Cugat som spanjoren ska besöka.

Liverpoolledningen väntar nu spänt på beskedet efter undersökningen som bör komma under eftermiddagen/kvällen, förhoppningsvis behöver anfallaren inte vara borta allt för länge men Benitez är ovillig att ta några risker med vår nr. 9.

Emiliano Insua har en muskelbristning i sitt lår, det är ännu oklart hur länge vänsterbacken kommer vara borta från spel men Benitez hoppas att argentinaren kan vara tillbaka innan säsongen är över.

“Emiliano gör bra ifrån sig men det är en svår skada så vi får vänta. Han jobbar och får behandling.

“Han lårmuskel brast. Han kan spela igen denna säsongen om behandlingen är bra. Det blir svårt men vi får se - vi jobbar mycket hårt.”

Positivt är dock att Fabio Aurelio är på väg tillbaka till fotbollsplanen, enligt Benitez kan Aurelio vara tillbaka i träning om en vecka.

“Fabio gör bra ifrån sig också. Kanske om en vecka eller tio dagar kan han vara redo att träna med laget. Om Fabio kan bli redo är det mycket viktigt.”

Martin Skrtel fortsätter läka sitt mellanfotsbenbrott, det är ännu oklart när slovaken är tillbaka i träning.

Källa: liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer