Gerrard tar över sin favoritrestaurang

Bild till nyheten Gerrard tar över sin favoritrestaurang
Stevie Gerrard är näste spelare att ge sig in i restaurangbranschen. I juni öppnar The Warehouse Brasserie i Southport.

Stället var Gerrards favoritrestaurang och Liverpools lagkapten valde att köpa stället, som vänder sig till den övre delen av marknaden.

Nu planerar Stevie att göra The Warehouse Brasserie till ett av de flashigaste matställena i nordvästra England.

Restaurangen har redan en Michelin Bib Gourmand utmärkelse och ser ut att bli ett kändishak när det öppnar inför sommaren VM-slutspel i Sydafrika.

Stevie kommer att arbeta tillsammans med den välkände hotellägaren Paul Adams och ser fram emot sitt första äventyr inom restaurangbranschen.

"Varje gång jag har fått frågan om min favoritrestaurang, så har jag alltid svarat The Warehouse.

"Jag har ätit här under flera års tid, eftersom jag älskar maten och atmosfären och det är väldigt spännande att bli delägare med Paul.

"Jag vill verkligen inte bara vara restaurangens kändisansikte. Det här handlar om god mat, en härlig omgivning och att göra det till ett ställe som folk verkligen vill komma tillbaka till.

"Det här är mitt första äventyr inom restaurangbranschen, men jag tycker att det är viktigt att poängtera att min prioritet är, och kommer alltid att vara, på fotbollsplanen."

Jamie Carragher har sedan tidigare Cafe Sports England och Cafe Sports Express i centrala Liverpool, medan Daniel Agger äger två restauranger i södra Liverpool.

Källa: Click Liverpool

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer