1-1 på St.Andrew´s

Bild till nyheten 1-1 på St.Andrew´s

Liverpool gästade Birmingham och St.Andrew´s idag, Steven Gerrard gav Reds ledningen bara några minuter in i andra men Liam Ridgewell kvitterade till 1-1 vilket även slutresultatet blev. Fernando Torres utbytt efter 65 minuter.

Domaren hade precis blåst igång andra halvleken och matchens första mål gjordes. Gerrard slog hörnan, bollen hamnade hos Johnson som passade tillbaka bollen till Stevie G som fintade bort Lee Bowyer och placerade den i det högra hörnet, 1-0.

Birmingham kvitterade 10 minuter in i andra halvlek. James McFadden lura bort Liverpool försvaret och slog in bollen till en helt omarkerad Liam Ridgewell som var ensam med Pepe Reina. Bedrövligt försvarsspel och som kommentatorn sa precis före målet: "Liverpool får inte bli för passiva efter 1-0 målet."

Fernando Torres blev konstigt nog utbytt i den 65:e minuten, in kom David N’Gog och det buades rejält i Liverpool klacken. TV-bilder visa även Gerrards reaktion på bytet, han såg inte speciellt nöjd ut. Benitez ska även ha sträckt fram handen för att tacka Torres för sin insats, men inte fått något tillbaka.

Nästa match för Liverpool är på torsdag, det är de andra mötet av kvartsfinalen av Europa League. Ett Benfica gästar Anfield och har med sig 2-1 i bagaget sedan matchen i Portugal. Du följer allt om senaste och kommande matcher här på Liverpoolfc.nu.