Spearing tacksam för Gerrards stöd

Bild till nyheten Spearing tacksam för Gerrards stöd

Jay SpearingJay Spearing kämpar för att försöka hjälpa upp Leicester City till Premier League och lagkapten Stevie Gerrard gör vad han kan för att hjälpa fram Jay.

Liksom Stephen Darby så är Jay utlånad för första gången och han jagar uppflyttning med nykomlingen Leicester City, dit Jack Hobbs gick permanent förra sommaren.

Spearing är väldigt tacksam för stödet han får från Liverpools lagkapten.

"Jag anser att han är den bäste mittfältaren i världen för tillfället och det har han varit under de senaste åren.

"Jag behöver ingen annan att lära mig av. När det gäller det defensiva spelet kollar jag på Javier Mascherano, men när det gäller det offensiva spelet och hans allsidiga spel så kollar jag på Stevie G.

"Jag pratade med honom för några dagar sedan. Han SMS:ade mig för att kolla hur det gick och bad mig att ha kul och visa folk vad jag går för i Leicester. Du har svårt att förstå det först, att det faktiskt är han på telefonen.

"Ända sedan jag först kom ner till Melwood så har han sett efter mig. Han ger mig råd och förslag på områden som jag behöver titta på och vad jag behöver arbeta på i matcherna. Han har varit fantastisk ända från början och det har även Jamie Carragher, han har varit en otrolig hjälp också.

"De är båda Scouse killar och de ser mig och vill ha fram fler Scouse killar.

"Om de anser att vi kan göra saker bättre, så får vi reda på det. Vem kan du bättre lyssna på än dem?"

Spearing hoppas få en mer aktiv roll på Anfield nästa säsong, men hoppas först avsluta sin tid i Leicester med att hjälpa Leicester nå Premier League via play-off final på Wembley.

"Det vore underbart att ha play-off vinnare i mitt CV och jag tycker att vi är kapabla till det."

Källa: Liverpoolfc.tv


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer