Masch hyllar Benitez

Bild till nyheten Masch hyllar Benitez









Liverpools argentinske mittfältsstjärna Javier Mascherano är på väg att förlänga kontraktet med Liverpool. Nu går han ut och tackar Rafa Benitez för att han gjort honom till världsklass mittfältare.


Argentinas landslagskapten kopplades kraftigt samman med en övergång till Barcelona förra sommaren och ryktena fortsatte även under hösten.

Mascherano har sedan dess hittat tillbaka till storformen och har varit en av få spelare som kommit upp i godkänd standard den här säsongen.

Nu är han på väg att skriva på ett nytt långtidskontrakt med klubben och möjligheten att få fortsätta att arbeta med Rafa Benitez är en viktig faktor i beslutet av stanna.

Liverpools manager bekräftade tidigare under veckan att förhandlingarna var i ett avancerat skede och hyllade Javier som en spelare som varje manager skulle vilja ha i sitt lag.

Mascherano: "Jag är väldigt stolt över att en manager som Rafa Benitez gått ut och sagt sådana saker om mig.

"Jag försöker alltid att ge 100 procent på träningarna och under matcherna för att ge allt jag kan för att hjälpa mitt lag, managern och alla som är involverade i den här klubben.

"Alla managers har sitt sätt att arbeta på. Rafa är totalt annorlunda mot Diego Maradona och andra managers som jag haft.

"Jag har arbetat med Rafa Benitez i tre och ett halvt års tid och jag kan säga att jag är en bättre spelare och en bättre person än när jag kom hit. Det är tack vare Rafa och hans tränarstab."

Mascherano tillbakavisar även uppgifterna om han funderat på att lämna klubben och 25-åringen är nu redo att att skriva på nytt kontrakt.

"Liverpool vet att jag vill stanna, så jag tror inte det kommer att bli svårt att komma överens om ett kontrakt.

"Klubben pratar med min agent. Jag vill inte vara involverad i samtalen, det lämnar jag åt min agent. Vi får se vad som händer de närmaste veckorna.

"Jag har aldrig sagt att jag inte trivs i Liverpool. Pressen har kanske skrivit det, men jag alltid haft det bra här.

"Det enda sättet jag kan visa supportrarna och klubben hur gärna jag vill stanna är genom att ge mitt bästa på planen."

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer