Torres: Aldrig tänkt lämna Liverpool

Bild till nyheten Torres: Aldrig tänkt lämna Liverpool
Medan en spanjor må lämna dörrarna på Anfield så medger en annan att han aldrig varit lyckligare.

Fernando Torres kommer anlända till sitt hemland för morgondagens match mot Espanyol, och för att fortsätta bygga upp matchskärpan inför den nya Premier League säsongen.

Frontmannen som anlände till laget senare under sommaren från hans extra semester anlände till Asien turnen där han gjorde en strålande 10 minuters period för att sedan göra mål mot Singapore i 5-0 segern.

Efter att ha haft skadeproblem förra säsongen, är nu Torres ute efter försvunnen tid och medger att han vill spela varje match.

"Jag vill glömma alla skadeproblem från förra säsongen och jag vill spela i varje enskild match - i ligan, Champions League, FA-cupen eller i Liga-cupen.

"Baserat på kvaliten i truppen, så kan vi gå väldigt långt och vinna många trofeér.

"Allt jag vill göra är att göra än fler mål för på så sätt hjälpa laget att vinna fler trofeér"

Mycket har talats om Liverpools brist på eldkraft med Andriy Voronin, David Ngog och ynglingen Krisztian Nemeth som möjliga alternativ.

Robbie Keane har heller inte fått någon ersättare efter att han lämnade för Spurs i januari, men Torres insisterar att han är lycklig att få leda frontlinjen på egen hand.

"Att spela ensam på topp är en tuff utmaning men jag är van sedan tiden i Atletico Madrid.

"Det spelar ingen roll om jag spelar ensam eller med en annan anfallare. Jag tänker inte på det. Som anfallare, spelar du för laget och vad som är mer viktigt är att du ska göra mål för att hjälpa laget för att vinna matcherna mot slutet.

"Jag tycker inte vi behöver värva någon mer spelare. Vi har redan köpt bara spelare som Glen Johnson som jag tror kommer bli en magnifik värvning för Liverpool.

"Vi behöver inte köpa fler spelare för att visa att vi är kapabla vinnare."

Torres medger att han längtar efter återskapandet med hans partner Steven Gerrard efter att lagkaptenen återvänt från hans domstols avgörande.

"Gerrard är världens bästa spelare och en speciell vän till mig.

"Vi har ett speciellt förstående mellan oss ute på planen. Han kan läsa mina tankar och jag kan läsa hans. Han tittar alltid efter mig på planen. När jag gör ett drag, så försöker han passa bollen till mig. Så långt har partnerskapet funkat utmärkt.

Xabi Alonso må har bestämt sig för att lämna klubben på Merseyside för en flytt till Madrid men Torres insisterar att han inte kommer luras iväg.

Anfallaren som har kontrakt till 2013, är desperat att vinna medaljer och tror han kommer uppnå hans drömmar på Anfield.

"Jag har aldrig tänkt lämna klubben. Mitt lag i Spanien är Atletico Madrid och mitt lag i England är Liverpool.

"Jag tror inte jag kommer spela för något annat engelskt lag, och definitivt inte Manchester United.

"Jag är en Liverpool spelare och jag vill bara göra mitt bästa för klubben.

"Jag tror åtminstone att vi kommer vinna ligatiteln inom den närmsta två åren."

Källa: Liverpoolecho

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer