Quantcast

Nästa match (Champions League)

Glasgow Rangers klubbmärke Glasgow Rangers (H)

tisdag 04 okt 21:00

Robert Lindström

Född

1968

Familj

Fru och två knoddar - 3 och 6 år.

Bor

Stockholm

Sysselsättning

Hospitality

Aktiv/fd aktiv inom fotbollen

Fd aktiv i Tungelsta IF samt Korpen Elit med LL Data senare omdöpta till Sema United. Vi drog oss tillbaka obesegrade med serien 11-1-0 i ett lag som innehöll Liverpoolsupportrar på 4 av planens 7 positioner.

Andra fotbollsuppdrag

Öldrickande supporter och smädare, fd ordförande samt krönikör for Liverpool FC ISC.

Favoritspelare

Alan Hansen - Den elegante skotten var före sin tid och blev för sällan uttagen i Skottlands tröja av en viss Alex Ferguson.

Intressen

Mat & Dryck, Resa, Historia, Sport, Läsa, (framförallt engelsk) musik mm. Röda viner, Cognac och mat är min stora passion bredvid fotbollen.

När och varför Liverpool

Om jag kommer ihåg rätt efter VM74 då Johann Cruyff (kanske världens näst bästa spelare någonsin efter Pelé) blev min första riktiga idol och även om det inte hade med Liverpool att göra så startade det min riktiga fotbollsresa... Sedan hade en polares brorsa Liverpool uppklistrat över hela rummet och då var det kört eller vad man skall säga. Farsan havdar att det var den klassiska UMBRO-tröjan han köpte i London men hans minne ar lite suddigt vad gäller frågan.

Minns gärna

70- och 80-talets högtidsstunder framför TVn och Europacupen (Champions League) utan Elefantasis.
De månader jag bodde i Liverpool under 2007.

Kloka och tänkvärda ord

"Att tänka innan man talar är som att torka sig i röven innan man skitit" (Arne Anka) alt "Få tillfällen yppar sig" (Joseph Heller). Det förstnämnda är bra för att det syftar på att man inte alltid behöver överväga varenda ord man skriver eller säger utan kan vara spontan, det andra att man bör ta vara på de tillfällen som yppar sig (även om Heller använde det som ett absurt uttalande som kunde användas till vad som helst eller inget alls).

Uppdrag på sajten

Försöker uppdatera krog/bar/pub-guider och samtidigt arbeta som krönikör.