Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Daniel Forssell

Född

1990

Familj

Sambo och dotter f. 2018

Bor

Borås

Sysselsättning

Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Aktiv/fd aktiv inom fotbollen

Spelat i Hillared, Elfsborg, Mariedal, Grimsås och Gånghester/Målsryd. Största meriterna är juniorallsvenskan med Mariedal och div. 3 med Grimsås.

Andra fotbollsuppdrag

Favoritspelare

Steven Gerrard (Luis Suarez). Finns många spelare som lyckats trollbinda en även i tider då klubben haft det tungt. Aktiva i dagens Liverpool: Bobby Firmino, Sadio Mané, Van Dijk... Listan tar väl aldrig slut innan jag gått igenom hela laget, men mest av allt: Jürgen Klopp.

Intressen

Fotboll i allmänhet, Liverpool i synnerhet. Resa.

När och varför Liverpool

När jag började spela fotboll så hade jag en Owentröja, vet dock inte om det är anledningen att det var just Liverpool jag fastnade för. Jag har en storebror som också är röd, vilket säkert kan ha spelat in. Men förhoppningsvis var det väl ett bländande spel som övertygade mig någon gång kring 94-95. I och med arbetet med supporterklubben och med åldern möjligheten att själv åka till England så har det verkligen tagit överhanden under sent 00-tal, även om det var ett brinnande intresse även inn

Minns gärna

Istanbul 2005. "Mission Impossible is accomplished.", Steven Gerrard-finalen 2006 och Xabi Alonso och Luis Suarez överhuvudtaget. Fernando Torres likaså, även om det var ett tyngre avslut på den sagan. Sen givetvis alla matcher man upplevt live och i dagsläget njuter jag bara av en av de bästa upplagorna Liverpool någonsin haft!

Kloka och tänkvärda ord

Form is temporary - Class is permanent

Uppdrag på sajten

Ordförande i Liverpool Supporters Club Sweden, nyhetsskribent & korrespondent i Borås.